Nieuwe voorganger Mozaiek036!

Lieve broers en zussen van Mozaiek036, We zijn blij om met jullie te kunnen delen dat we een nieuwe voorganger hebben kunnen benoemen voor Mozaiek036! Haar naam is Danielle Rebel.

Dit bericht is geplaatst op 17-12-2022

We hebben de afgelopen weken mooie gesprekken gevoerd met Danielle. In deze gesprekken stonden we o.a. stil bij roeping, verlangen, gaven en talenten en het DNA van Mozaiek. Naast deze thema’s kijken we in onze zoektocht naar voorgangers ook altijd of het voorgangersteam complementair aan elkaar is. We zijn er met elkaar van overtuigd dat Danielle complementair aan Arjen is en dat zij samen een mooi voorgangersduo vormen voor Mozaiek036. Danielle komt voor twee dagen per week in dienst en zal per 1 januari 2023 starten.

De komende tijd zullen we jullie informeren over de concrete werkzaamheden die Danielle op zal pakken en wanneer het moment van inzegening zal plaatsvinden.

We zien uit naar een mooie tijd met jullie als gemeente samen met Danielle en Arjen, het coördinatorenteam en iedereen die betrokken is bij Mozaiek036.

Hartelijke groet, namens het leiderschapsteam van Mozaiek Nederland,

Ido Buwaldo
Kees Kraaijenoord
Johan Ravesloot


Hieronder stelt Danielle stelt zich graag aan jullie voor:

Wat een voorrecht om mijzelf in deze nieuwsbrief aan jullie voor te stellen!

Mijn naam is Danielle Rebel-Boeve en ik ben 25 jaar gelukkig getrouwd met Tjeerd. Samen hebben we 3 kinderen en 2 ‘aanstormend’ schoonkinderen.

Op de foto van links naar rechts: Arthur (22) met zijn vriendin Jiska (20), daarnaast Tara-Jill (16) en Lois (21) met haar vriend Thijs (24).

Wij wonen in Lelystad, maar Almere is voor ons niet onbekend: onze eerste huwelijksjaren woonden we in Almere en Arthur is daar ook geboren.

Dat ik voorganger word in Almere kwam voor mij als een verrassing. Ik had dit niet kunnen bedenken, al had ik het wel kunnen dromen. Ik hóu van Gods kerk en ik geloof in de kerk! Hierin heb ik een journey afgelegd waar ik vast nog meer over kan delen met jullie. Voor nu ben ik vooral dankbaar en heb ik erg veel zin om jullie te ontmoeten en samen te bouwen aan Gods Koninkrijk in Almere.

Het is mijn passie om in verbinding met Gods Geest mensen ‘wakker te maken’ voor Gods Vaderliefde en voor het leven dat ons door Jezus is gegeven. Daarnaast klopt mijn hart voor recht. Ik zet mij graag in voor mensen die geen stem hebben.

Naast voorganger heb ik mijn eigen bedrijf waarin ik mensen begeleid om wakker te worden voor wie zij werkelijk zijn. Ik ben geboeid door wat mensen beweegt en hoe wij tot ontwikkeling komen. Ik geloof enorm in Gods ‘originele creaties’, geschapen naar Zijn evenbeeld, voor Zijn eeuwigheid. Er is niets mooiers dan dat wij ons leven in relatie met Hem leven, dat we weten wie we zijn en hoe we door te ‘zijn’ kunnen uitdelen aan onze omgeving.

Dit alles past bij het DNA van Mozaiek en daar sloeg ik dus op aan toen we de gesprekken voerden richting deze bediening.

Afgelopen jaren ben ik door veel processen gegaan en ik heb diepe dalen bewandeld. Het was een ‘strenge’ maar ook een ‘schone’ winter met ongekend veel levenslessen.

Kunstwerk van gebrokenheid: met heel mijn hart zeg ik ‘ja’ tegen Mozaiek036!

Danielle Rebel-Boeve