Samenkomsten

Wij komen wekelijks bij elkaar om God te aanbidden, naar Hem te luisteren en elkaar te ontmoeten.

Kijk in de agenda voor actuele informatie over samenkomsten, tijden en locaties.

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Wij hebben een passie voor aanbidding, voor muziek. Onze samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Maar je hoeft niet naar huis voordat een van onze sprekers een praktische boodschap met je heeft gedeeld. Als je het fijn vind dat er iemand met je bidt, staat er aan het einde van de dienst altijd een team voor je klaar dat met je wil bidden.  

Nieuwsgierig geworden? Kom langs!
Kom je ook eens langs? Wij willen je graag ontmoeten. Als je na een samenkomst vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je in gesprek gaan met iemand van het leiderschapsteam of informatie opvragen bij de informatiebalie. Nog leuker? Trek tijdens de koffie gewoon iemand aan z’n jasje! Want daar is voor of na de dienst gewoon tijd voor.

Kinderen en jongeren
Voor de kinderen van de basisschool is er tijdens de dienst een aparte activiteit. Jongeren vinden een plek in ons WAY (We Are Young) programma. Voor de allerkleinsten (0-4) hebben we een crèche.

Livestream
Als je niet in de gelegenheid bent om een samenkomst te bezoeken, kun je elke zondag met de livestream uit Mozaiek0318 een samenkomst beleven. Om 9:00 is er uitzending speciaal voor de kids met Ollie en Sophie (lees hier meer). Om 11:30 start de livestream van de dienst in Veenendaal.