Dopen Mozaiek036

Wát mooi dat je overweegt je te laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven!

De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Op zondag 29 januari om 15.00 uur hebben we een bijzonder doopfeest. Dit zal plaats vinden in de 4Pillar Community Church aan de Barbeelstraat 12, 1317 PZ Almere-Stad.

Voorafgaande aan iedere doopdienst is er een informatie avond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om. De doop informatie avond voor Mozaiek036 staat gepland op donderdag 26 januari 2023 (Henk Sprengerweg 38 om 20.00 uur). Wil je meer informatie over de doop? Geef je dan op voor deze avond!

 

Aanmelden doop informatie avond Mozaiek036 op 26 januari 

Aanmelden doopdienst Mozaiek036 op 29 januari